Lørdag d. 1/2
Frokostbøf m/ pom/ salat/ whiskysovs 135,-
Wienerschnitzel m/ brasede kartofler 129,-

Søndag d. 2/2
Frokostbøf m/ pom/ salat/ whiskysovs. 135,-
Wienerschnitzel m/ brasede kartofler. 129,-

Mandag d. 3/2
Biksemad m/ spejlæg/ bearnaisesovs. 109,-

Tirsdag d. 4/2
Stegt kalvelever m/ bløde løg. 115,-

Onsdag d. 5/2
Stegt flæsk m/ persillesovs. 109,-

Torsdag d. 6/2
Bøf stroganoff m/ mos. 125,-

Fredag d. 7/2
Svinekam stegt som vildt m/waldorfsalat. 115,-
Wienerschnitzel m/ brasede kartofler. 129,-

Lørdag d. 8/2
Frokostbøf m/ pom/ salat/ whiskysovs. 135,-
Wienerschnitzel m/ brasede kartofler. 129,-

Søndag d. 9/2
Lukket

Mandag d. 10/2
Dansk bøf m/ bløde løg/ kartofler/ sovs. 119,-

Tirsdag d. 11/2
1/2 ovnstegt kylling m/ pom el kartofler 119,-

Onsdag d. 12/2
Stegt flæsk m/ persillesovs 109,-

Torsdag d. 13/2
Flæskesteg m/ rødkål og tilbehør. 119,-

Fredag d. 14/2
Karbonade m/ stuvede ærter og gulerødder. 109,-
Wienerschnitzel m/ brasede kartofler. 135,-

Lørdag d. 15/2
Frokostbøf m/ pom/ salat/ whiskysovs 139,-
Wienerschnitzel m/ brasede kartofler. 135,-

Søndag d. 16/2
Lukket

Mandag d. 17/2
Braiseret okseribs m/ mos og tilbehør. 135,-

Tirsdag d. 18/2
Stegt kalvelever m / bløde løg. 115,-

Onsdag d. 19/2
Stegt flæsk m/ persillesovs. 109,-

Torsdag d. 20/2
Farseret porer m/ tilbehør. 109,-

Fredag d. 21/2
Mørbradgryde med mos og tilbehør. 125,-
Wienerschnitzel m/ brasede kartofler 139,-

Lørdag d. 22/2
Frokostbøf m/ pom/ salat / whiskysovs 139,-
Wienerschnitzel m/ brasede kartofler 135,-

Søndag d. 23/2
Lukket

Mandag d. 24/2
Stegt medister m/ stuvede hvidkål 109,-

Tirsdag d. 25/2
Dampet laks m/ spinat og tilbehør. 139,-

Onsdag d. 26/2
Stegt flæsk m/ persillesovs. 109,-

Torsdag d. 27/2
Glaseret skinke m/ grønlangkål. 115,-

Fredag d. 28/2
Forloren hare m/ waldorfsalat og tyttebær. 109,-
Wienerschnitzel m/ brasede kartofler. 135,-

Lørdag d. 1/3
Frokostbøf m/ pom/ salat/ whiskysovs 139,-
Wienerschnitzel m/ brasede kartofler 135,-

Søndag d. 2/3
Frokostbøf m/ pom/ salat/ whiskysovs. 139,-
Wienerschnitzel m/ brasede kartofler. 135,-

Mandag d. 3/3
Engelsk bøf m/ bløde løg/ sovs og kartofler. 129,-

Tirsdag d. 4/3
Stegt kalvelever m/ bløde løg. 115,-

Onsdag d. 5/3
Stegt flæsk m/ persillesovs. 109,-

Torsdag d. 6/3
Karbonade m/ stuvede ærter og gulerødder. 109,-

Fredag d. 7/3
Svinekam stegt som vildt m/waldorfsalat. 115,-
Wienerschnitzel m/ brasede kartofler. 135,-

Lørdag d. 8/3
Frokostbøf m/ pom/ salat/ whiskysovs. 139,-
Wienerschnitzel m/ brasede kartofler. 135,-

Søndag d. 9/3
Lukket