Månedens menu
Mandag d. 27/3
Fad-kotelet m/ ris el kartofler og salat. 99,-
Tirsdag d. 28/3
1/2 ovnstegt kylling m/ pom el kartofler og sovs. 115,-
Onsdag d. 29/3
Stegt flæsk m/ persillesovs. 99,-
Torsdag d. 30/3
Bøf stroganoff m/ mos. 99,-
Fredag d. 31/3
Flæskesteg med rødkål/ brune og hvide kartofler. 119,-
Wienerschnitzel m/ brasede kartofler. 129,-
Lørdag d. 1/4
Frokostbøf m/ pom/ salat/ whiskysovs. 119,-
Wienerschnitzel m/ brasede kartofler. 129,-
Søndag d. 2/4
Frokostbøf m/ pom/ salat/ whiskysovs. 119,-
Wienerschnitzel m/ brasede kartofler. 129,-
Mandag d. 3/4
Boller i karry m/ ris og salat. 99,-
Lammekrone m/ rodfrugter/ stegte kartofler. 189,-
Tirsdag d. 4/4
Hjerter i flødesovs m/ mos. 99,-
Lammekrone m/ rodfrugter/ stegte kartofler. 189,-
Onsdag d. 5/4
Stegt flæsk med persillesovs. 99,-
Lammekrone m/ rodfrugter/ stegte kartofler. 189,-
Torsdag d. 6/4
Lukket
Fredag d. 7/4
Lukket
Lørdag d. 8/4
Frokostbøf m/ pom/ salat / whisky sovs. 119,-
Wienerschnitzel m/ brasede kartofler. 129,-
Søndag d. 9/4
Lukket
Mandag d. 10/4
Lukket
Tirsdag d. 11/4
Stegt kalvelever m/ bløde løg. 105,-
Onsdag d. 12/4
Stegt flæsk med kartofler og persillesovs. 99,-
Torsdag d. 13/4
Karbonade med stuvede ærter og gulerødder. 99,-
Fredag d. 14/4
Glaseret skinke med flødekartofler og salat. 105,-
Wienerschnitzel m/ brasede kartofler. 129,-
Lørdag d. 15/4
Frokostbøf m/ pom/ salat / whiskysovs. 119,-
Wienerschnitzel m/ brasede kartofler. 129,-
Søndag d. 16/4
Lukket
Mandag d. 17/4
Farserede porer med tilbehør. 105,-
Tirsdag d. 18/4
Engelsk bøf ( 180g ) m/ bløde løg og tilbehør. 119,-
Onsdag d. 19/4
Stegt flæsk med kartofler og persillesovs. 99,-
Torsdag d. 20/4
Forloren hare med waldorfsalat og tyttebær. 99,-
Fredag d. 21/4
Kalvesteg med grøntsager / kartofler / sovs. 129,-
Wienerschnitzel m/ brasede kartofler. 129,-
Lørdag d. 22/4
Frokostbøf m/ pom/ salat / whiskysovs. 119,-
Wienerschnitzel m/ brasede kartofler. 129,-
Søndag d. 23/4
Lukket
Mandag d. 24/4
Frikadeller med stuvede spidskål. 99,-
Tirsdag d. 25/4
Dampet laks m/ stuvet spinat og tilbehør. 129,-
Onsdag d. 26/4
Stegt flæsk med kartofler og persillesovs. 99,-
Torsdag d. 27/4
Bøf stroganoff med mos/ rødbeder 115,-
Fredag d. 28/4
Svinekam stegt som vildt m/ waldorfsalat og tyttebær. 119,-
Wienerschnitzel m/ brasede kartofler. 129,-
Lørdag d. 29/4
Frokostbøf m/ pom/ salat / whiskysovs. 119,-
Wienerschnitzel m/ brasede kartofler. 129,-
Søndag d. 30/4
Lukket
Mandag d. 1/5
Biksemad med spejlæg / bearnaisesovs. 99,-
Tirsdag d. 2/5
1/2 ovnstegt kylling med pom el kartofler og sovs. 115,-
Onsdag d. 3/5
Stegt flæsk med kartofler og persillesovs. 99,-
Torsdag d. 4/5
Mørbrad gryde med mos og tilbehør. 119,-
Fredag d. 5/5
Lukket
Lørdag d. 6/5
Frokostbøf m/ pom/ salat / whiskysovs. 119,-
Wienerschnitzel m/ brasede kartofler. 129,-
Søndag 7/5
Frokostbøf m/ pom/ salat / whiskysovs. 119,-
Wienerschnitzel m/ brasede kartofler. 129,-