Mandag d. 27/3
Fad-kotelet m/ ris el kartofler og salat.                                                   99,-

Tirsdag d. 28/3
1/2 ovnstegt kylling m/ pom el kartofler og sovs.                                   115,-

Onsdag d. 29/3
Stegt flæsk m/ persillesovs.                                                                  99,-

Torsdag d. 30/3
Bøf stroganoff m/ mos.                                                                        99,-

Fredag d. 31/3
Flæskesteg med rødkål/ brune og hvide kartofler.                                   119,-
Wienerschnitzel m/ brasede kartofler.                                                    129,-

Lørdag d. 1/4
Frokostbøf m/ pom/ salat/ whiskysovs.                                                  119,-
Wienerschnitzel m/ brasede kartofler.                                                    129,-

Søndag d. 2/4
Frokostbøf m/ pom/ salat/ whiskysovs.                                                  119,-
Wienerschnitzel m/ brasede kartofler.                                                    129,-

Mandag d. 3/4
Boller i karry m/ ris og salat.                                                                   99,-
Lammekrone m/ rodfrugter/ stegte kartofler.                                         189,-

Tirsdag d. 4/4
Hjerter i flødesovs m/ mos.                                                                   99,-
Lammekrone m/ rodfrugter/ stegte kartofler.                                         189,-

Onsdag d. 5/4
Stegt flæsk med persillesovs.                                                                 99,-
Lammekrone m/ rodfrugter/ stegte kartofler.                                         189,- 

Torsdag d. 6/4
Lukket

Fredag d. 7/4
Lukket

Lørdag d. 8/4
Frokostbøf m/ pom/ salat / whisky sovs.                                                 119,-
Wienerschnitzel m/ brasede kartofler.                                                     129,-
Søndag d. 9/4
Lukket

Mandag d. 10/4
Lukket

Tirsdag d. 11/4
Stegt kalvelever m/ bløde løg.                                                               105,-

Onsdag d. 12/4
Stegt flæsk med kartofler og persillesovs.                                                  99,-

Torsdag d. 13/4
Karbonade med stuvede ærter og gulerødder.                                           99,-
Fredag d. 14/4
Glaseret skinke med flødekartofler og salat.                                              105,-
Wienerschnitzel m/ brasede kartofler.                                                       129,-

Lørdag d. 15/4
Frokostbøf m/ pom/ salat / whiskysovs.                                                    119,-
Wienerschnitzel m/ brasede kartofler.                                                       129,-

Søndag d. 16/4
Lukket

Mandag d. 17/4
Farserede porer med tilbehør.                                                                 105,-

Tirsdag d. 18/4
Engelsk bøf ( 180g ) m/ bløde løg og tilbehør.                                          119,-

Onsdag d. 19/4
Stegt flæsk med kartofler og persillesovs.                                                   99,-

Torsdag d. 20/4
Forloren hare med waldorfsalat og tyttebær.                                              99,-

Fredag d. 21/4
Kalvesteg med grøntsager / kartofler / sovs.                                             129,-
Wienerschnitzel m/ brasede kartofler.                                                       129,-

Lørdag d. 22/4
Frokostbøf m/ pom/ salat / whiskysovs.                                                    119,-
Wienerschnitzel m/ brasede kartofler.                                                       129,-

Søndag d. 23/4
Lukket

Mandag d. 24/4
Frikadeller med stuvede spidskål.                                                              99,-

Tirsdag d. 25/4
Dampet laks m/ stuvet spinat og tilbehør.                                                 129,-  
 
Onsdag d. 26/4
Stegt flæsk med kartofler og persillesovs.                                                  99,-

Torsdag d. 27/4
Bøf stroganoff med mos/ rødbeder                                                         115,-

Fredag d. 28/4
Svinekam stegt som vildt m/ waldorfsalat og tyttebær.                               119,-
Wienerschnitzel m/ brasede kartofler.                                                       129,-

Lørdag d. 29/4
Frokostbøf m/ pom/ salat / whiskysovs.                                                    119,-
Wienerschnitzel m/ brasede kartofler.                                                       129,-

Søndag d. 30/4
Lukket

Mandag d. 1/5
Biksemad med spejlæg / bearnaisesovs.                                                      99,-

Tirsdag d. 2/5
1/2 ovnstegt kylling med pom el kartofler og sovs.                                     115,-    
 
Onsdag d. 3/5
Stegt flæsk med kartofler og persillesovs.                                                   99,-

Torsdag d. 4/5
Mørbrad gryde med mos og tilbehør.                                                         119,-

Fredag d. 5/5
Lukket

Lørdag d. 6/5
Frokostbøf m/ pom/ salat / whiskysovs.                                                      119,-
Wienerschnitzel m/ brasede kartofler.                                                          129,-

Søndag 7/5
Frokostbøf m/ pom/ salat / whiskysovs.                                                       119,-
Wienerschnitzel m/ brasede kartofler.                                                          129,-