Mandag d. 1/8
Farserede porrer m/ tilbehør.                               98,-

Tirsdag d. 2/8
Stegt kalvelever med bløde løg.                         98,-

Onsdag d. 3/8
Stegt flæsk m/ persillesovs                              95,-

Torsdag d. 4/8
Oksespyd m / grønt og stegte kartofler.            115,-

Fredag d. 5/8
Mørbradgryde m / mos.                                  98,-
Wienerschnitzel m/ brasede kartofler.               115,-   

Lørdag d. 6/8
Frokostbøf m/ pom/ salat/ whiskysovs                109,-          
Wienerschnitzel m/ brasede kartofler.                 115,-

Søndag d. 7/8
Lukket

Mandag d. 8/8
Bøf m/ biks og bearnaisesovs.                           98,-

Tirsdag d. 9/8
Medister m/ stuvede spidskål.                           95,-

Onsdag d. 10/8
Stegt flæsk m/ persillesovs.                              95,-

Torsdag d. 11/8
Bøf stroganoff m/ mos.                                   95,-

Fredag d. 12/8
Svinekam stegt som vildt m/ waldorfsalat/ tyttebær.     95,-
Wienerschnitzel m/ brasede kartofler                 115,-

Lørdag d. 13/8
Frokostbøf m/ pom/ salat / whiskysovs              109,-
Wienerschnitzel m/ brasede kartofler                 115,-

Søndag d. 14/8
Lukket

Mandag d. 15/8
Ribbensteg med rødkål/ sovs/ kartofler.                98,-

Tirsdag d. 16/8
Spareribs med pom og tilbehør.                         115,-

Onsdag d. 17/8
Stegt flæsk m/ persillesovs.                               95,-

Torsdag d. 18/8
Karbonade med stuvede ærter og gulerødder.      95,-

Fredag d. 19/8
Braiseret nakkefilet m/ stegte kartofler og grønt.   95,-
Wienerschnitzel m/ brasede kartofler.                   115,-

Lørdag d. 20/8
Frokostbøf m/ pom/ salat/ whiskysovs                  109,-
Wienerschnitzel m/ brasede kartofler                    115,-

Søndag d. 21/8
Lukket

Mandag d. 22/8
Vikinggryde med kylling ris ell kartofler.                   95,-

Tirsdag d. 23/8
Dampet laks med spinat.                                   119,-

Onsdag d. 24/8
Stegt flæsk m/ persillesovs.                                95,-

Torsdag d. 25/8
Krobøf med tilbehør og bearnaisesovs.                 98,-

Fredag d. 26/8
Forloren hare med waldorfsalat og tyttebær.         95,-
Wienerschnitzel m/ brasede kartofler.                  115,-

Lørdag d. 27/8
Frokostbøf m/ pom/ salat/ whiskysovs.                109,-
Wienerschnitzel m/ brasede kartofler.                  115,-

Søndag d. 28/8
Lukket

Mandag d. 29/8
1/2 ovnstegt kylling med pom eller kartofler.            98,-

Tirsdag d. 30/8
Kalvehjerter m/ mos.                                             98,-

Onsdag d. 31/8
Stegt flæsk m/ persillesovs                                     95,-

Torsdag d. 1/9
Benløse fugle m/ mos.                                          98,-

Fredag d. 2/9
Flæskesteg med brune og hvide kartofler og rødkål    98,-
Wienerschnitzel m/ brasede kartofler.                       115,-

Lørdag d. 3/9
Frokostbøf m/ pom/ salat/whiskysovs                       109,-
Wienerschnitzel m/ brasede kartofler                        115,-

Søndag d. 4/9
Frokostbøf m/ pom/ salat/ whiskysovs                      109,-
Wienerschnitzel m/ brasede kartofler.                       115,-