ÅBNINGSTIDER

MANDAG - TORSDAG
KL. 9.30 TIL 19.00

FREDAG
KL. 9.30 TIL 19.30

LØRDAG
KL. 9.30-16.00

KAFFE OG KAGE

Hjemmelavet is, kage eller tærte
incl kaffe

frit valg kr. 42,-

 

Du finder os i Tarup Center Odense, på hjørnet overfor Løvbjerg og posthuset.

Cafe Spisehuset
Tarup Center
Rugvang 36
5210 Odense NV
tlf. 66 16 18 77

 

APRIL MENU

Mandag d.1/4
Biksemad m/ spejlæg 78,-
1/2 ovnstegt kylling m/kartofler 78,-

Tirsdag d.2/4
Forloren hare m/waldorfsalat/tyttebær 78,-

Onsdag d.3/4
Stegt flæsk m/persillesovs 78,-
Kokkens ret

Torsdag d.4/4
Karbonade med stuvede ærter/gulerødder 78,-

Fredag d. 5/4
Mørbrad ala creme 85,-
Wienerschnitzel m/brasede kartofler 92,-

Lørdag d.6/4
Wienerschnitzel m/brasede kartofler 92,-

Søndag d. 7/4
Wienerschnitzel m/brasede kartofler 92,-

Mandag d. 8/4
Benløse fugle m/mos. 79,-

Tirsdag d. 9/4
Boller i karry med ris el. kartofler, salat 78,-
Stegt kalvelever m/bløde løg 78,-

Onsdag d. 10/4
Stegt flæsk m/persillesovs 78,-
Kokkens ret

Torsdag d.11/4
Flæskesteg m/rødkål/brune og hvide kartofler 85,-
Farserede porer m/kartofler/sovs 78,-

Fredag d.12/4
Glaseret skinke m/flødekartofler/salat 79,-
Wienerschnitzel m/brasede kartofler 92,-
Lammekrone m/flødekartofler+tilbehør 149,-

Lørdag d. 13/4
Wienerschnitzel m/brasede kartofler 92,-

Søndags d. 14/4 lukket

Mandag d. 15/4
Mørbradgryde m/mos 82,-
Lammekølle+tilbehør 89,-

Tirsdag d.16/4
Dampet laks m/kartofler/aspargessovs 85,-
Lammekølle+tilbehør 89,-

Onsdag d. 17/4
Stegt flæsk m/persillesovs 78,-
Lammekølle+tilbehør 89,-

Torsdag d. 18/4 lukket

Lørdag d. 20/4
Ribbensteg m/rødkål/sovs/kartofler 79,-
Wienerschnitzel m/brasede kartofler 92,-

Søndag d. 21/4 lukket

Mandag d. 22/4 lukket

Tirsdag d. 23/4
Medister m/stuvet hvidkål 78,-

Onsdag d.24/4
Stegt flæsk/persillesovs 78,-
Kokkens ret

Torsdag d.25/4
Engelsk bøf m/bløde løg 89,-

Fredag d. 26/4
Wienerschnitzel med brasede kartofler 92,-
Svinekam stegt som vildt m/tyttebær/waldorf 79,-

Lørdag d. 27/4
Wienerschnitzel med brasede kartofler 92,-

Søndag d. 28/4 lukket

Mandag d. 29/4
Herregårdsbøf m/bearnaise sovs 82,-

Tirsdag d. 30/4
Medister m stuvede hvidkål 78,-
Kalvesteg m/grønsager 85,-

Onsdag d. 1/5
Stegt flæsk med persillesovs 78,-
Kokkens ret

Torsdag d. 2/5
Kalvespidsbryst+tilbehør 85,-

Fredag d. 3/5
Wienerschnitzel m/brasede kartofler 92,-
Helstegt oksefilet+tilbehør 95,-

Lørdag d. 4/5
Wienerschnitzel m/brasede kartofler 92,-

Søndag d. 5/5
Wienerschnitzel m/brasede kartofler 92,-
 
 

Cafe Spisehuset    |    Tarup Center    |    Rugvang 36    |    5210 Odense NV    |    tlf. 66 16 18 77